Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Vanilj har en slät och fin konsistens och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt som den är eller med en god hemmagjord granola eller färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.
Näringsämne | Enhet | RDI |
Energi | 230kJ/50kcal | |
Fett | 0,5 g | |
varav mättat fett | <0,5 g | |
Kolhydrat | 8,1 g | |
varav sockerarter | 7,5 g | |
Protein | 3,6 g | |
Salt | 0,1 g | |
Vitamin D | 0,86 µg | (17%) |
Vitamin C | 13 mg | (16%) |
Kalcium | 125 mg | (16%) |
Ingredienser | Yoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), vaniljberedning (vatten, socker, majsstärkelse, naturlig arom, surhetsreglerande medel trikalciumcitrat, förtjockningsmedel pektin, citronjuicekoncentrat, vaniljextrakt). Tillsatt socker 4,2%. |
Storlek | 1000 g |
Artikelnr | 1543 |
Produktgrupp | Laktosfritt, Verum®, Yoghurt |
Förvaring | Kylvara, förvaras vid högst +8°C |
Frysbar | Nej |
Kokbar | Nej |
Mer information | http://www.verum.se |