Till Norrmejerier startsida

Vanliga frågor om sponsring från Norrmejerier

Norrmejerier finns med som sponsor i många sammanhang, främst bland barn och unga. Vi vill verka för ett ökat engagemang för unga i Norrland inom områdena miljö, mat, kultur, samhälle och idrott. Under åren har Norrmejerier sponsrat flera evenemang som skapat positiva upplevelser för många unga i Norrland är t.ex. Lilla VM och Barnens Vasalopp. Vi vet att det finns fler exempel på positiva aktiviteter som Gör Gott, precis som våra lokalproducerade produkter gör gott för Norrland. Vi vill vara med i dessa sammanhang så passa på att höra av dig!

Vem kan ansöka om sponsring?

Alla ni som arrangerar evenemang som samlar barn och ungdomar i Norrland är välkommen att söka sponsring. Oavsett om det anordnas av en förening, organisation, klubb eller aktiviteter på annat sätt välkomnar vi er ansökan. Kravet är att aktiviteten gäller barn och ungdomar upp till 18 år i Norrbottens, Västerbotten Västra Norrlands och Jämtlands län och inom ämnesområdena miljö, mat och kultur, samhälle eller idrott. Vi sponsrar inte en hel säsong utan bara enstaka tillfällen.

I vissa fall söker vi även aktivt upp intressanta samarbetsparter och går in som sponsor. Hjältarnas hus och Folktandvården är exempel på sådana större samarbeten.

Vad sponsrar Norrmejerier med?

Vi sponsrar med vår lokalproducerade mjölk som blir en god energigivare under ert evenemang. Gäller din förfrågan andra produkter från Norrmejerier som Verum®, Västerbottensost® Fjällfil® och Fjällyoghurt®, gå direkt till respektive hemsida för mer information.

Hur ansöker jag?

Genom att fylla i din ansökan här på webben.

Vad händer om jag blir beviljad sponsring?

Vi kontaktar dig via den e-postadress du angivit i din ansökan. Du får fylla i ytterligare uppgifter vi behöver som t.ex. vilken butik som tar emot mjölken. Du får även signera ett sponsringsavtal.

OBS! Om du har fått godkänd sponsring kan du inte överlåta den till någon annan.

Lycka till!

Ansök om sponsring

Vi brinner för att göra gott och vår sponsring är en viktig del i detta. Kul att du också gör gott! Ansök om sponsring här.

Läs mer