Till Norrmejerier startsida

Lediga jobb

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Oavsett till vilken roll du söker dig till kommer du att vara en viktig del i tillverkningen av våra goda norrländska mejeriprodukter.

Vi tror att vilja, engagemang och ett hjärta som klappar lite extra för Norrland  är viktiga framgångsfaktorer och söker gärna dig med intresse för teknik och/eller livsmedel.

Välkommen med din ansökan.

 • Chef Varuförsörjning

  Vill du vara med och göra gott? Norrmejerier har en viktig roll i Norrlands och Sveriges egen livsmedelsförsörjning. Våra tre moderna mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk som tar emot mjölken från de norrländska mjölkgårdarna och tillverkar, förädlar och förpackar färska mejeriprodukter, lagrar och förädlar olika sorters ostar är hjärtat i vår verksamhet. Vårt mål är vara ett självständigt och lönsamt företag som genererar en god betalning för mjölken, en förutsättning för fortsatt mjölkproduktion i norr och ett levande Norrland.

  Läs mer
 • Mekaniker till Umeå Mejeri

  Till Umeå mejeri söker vi nu en mekaniker med verkstadsteknisk - eller mekanisk utbildning och erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

  Läs mer
 • Timvikarier till Burträsk mejeri

  Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov!

  Läs mer
 • Exjobb praktik och spontanansökan

  Det finns många sätt att samverka med Norrmejerier. Du kan söka exjobb, praktik eller göra en spontanansökan.

  Läs mer

Upptäck mer