Till Norrmejerier startsida

Lediga jobb

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Oavsett till vilken roll du söker dig till kommer du att vara en viktig del i tillverkningen av våra goda norrländska mejeriprodukter.

Vi tror att vilja, engagemang och ett hjärta som klappar lite extra för Norrland  är viktiga framgångsfaktorer och söker gärna dig med intresse för teknik och/eller livsmedel.

Välkommen med din ansökan.

 • Strategisk inköpare till Norrmejerier

  Är du en erfaren, driven och affärsmässig inköpare som vill vara med och fortsätta utveckla vår affär i ett norrländskt företag med hållbara och högkvalitativa produkter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

  Läs mer
 • Burträsk mejeri söker extrapersonal 

  Vi söker nu medarbetare som kan arbeta som Processoperatör vid Burträsk mejeri.

  Läs mer
 • Produktutvecklare  

  Är du en erfaren produktutvecklare med god förståelse för livsmedelsbranschen som vågar tänka utanför boxen? Vill du utvecklas i ett norrländskt företag med högkvalitativa produkter? Vi söker just nu en driven och nyfiken produktutvecklare till Norrmejerier

  Läs mer
 • Kommunikationschef

  Nu söker vi en kommunikationschef till Norrmejerier - Sveriges tredje största mejeriföretag och Norrlands största inom livsmedel.

  Läs mer
 • Exjobb praktik och spontanansökan

  Det finns många sätt att samverka med Norrmejerier. Du kan söka exjobb, praktik eller göra en spontanansökan.

  Läs mer

Upptäck mer