Till Norrmejerier startsida

Våra förmåner

Norrmejerier ska vara en av branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vår strävan är att Norrmejerier ska uppfattas som en hållbar arbetsplats där arbetsmiljöarbetet ligger i framkant och kulturarbetet är en naturlig del i vardagen. Vi är också måna om att möjliggöra balans i livet där medarbetare kan kombinera arbete, fritid och en hälsosam livsstil.
Nedan kan du läsa om några av de förmåner som Norrmejerier erbjuder.

Fika och lunch

Kaffepausen är för många en helig stund. Då ges det tillfälle att byta erfarenheter, vila upp sig och samla krafterna till nya arbetsinsatser. Företaget bekostar därför kaffe i samband med fika. Till lunch finns också tillgång till fil, mjölk, ost, fil, hårt bröd samt Norrgott. Vi uppmuntrar också goda kostvanor genom subventionering av lunch.

Traditioner

Vi har också egna traditioner som vi samlas till som ger lite ”guldkant på tillvaron”. Vi bjuder på luciabröd och pepparkaka till lucia samt en julklapp till jul. Till fettisdag bjuder vi på semla, en hyllning till den norrländska grädden där vår råvara kommer till stor användning. Självklart firar vi också kanelbullens dag med färska kanelbullar och mjölk. Vi bjuder också på sommarlunch och jullunch där vi passar på att träffas över en bit god mat. 

Friskvård

Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare. Tillsvidareanställda medarbetare får bidrag för halva beloppet upp till 2000 kronor per kalenderår. För medarbetare med tidsbegränsad anställning proportioneras friskvårdsbidraget utifrån anställningstid. 

Företagshälsovård

Norrmejerier erbjuder alla medarbetare förebyggande hälsovård och rehabilitering genom avtal med företagshälsovården.

Distans- och hybridarbete

För befattningar där det är möjligt erbjuds anställda (tjänstemän) att jobba hemifrån upp till två dagar per vecka, samt möjlighet till distansarbete under hel vecka, maximalt två veckor per år. 

Försäkring

Genom kollektivavtalet försäkras du som anställd vid sjukdom, arbetsskada och vid dödsfall.

Sjukvårdsförsäkring och gruppförsäkring

Alla Norrmejeriers tillsvidareanställda medarbetare som är fullt arbetsföra erbjuds att teckna sjukvårdsförsäkring. Försäkringen ger medarbetaren tillgång till vårdplanering och medicinsk rådgivning samt en möjlighet att få kontakt med specialistläkare. Norrmejerier har även upphandlat en frivillig gruppförsäkring som anställda kan välja att ansluta sig till avseende sig själva och sin familj. 

Personalinköp

I vår Leverantörsbutik kan du köpa våra egna mejeriprodukter till förmånligt pris. Du beställer på morgonen och hämtar dina varor efter arbetsdagens slut. Avdrag för dina inköp görs på lönen.