Till Norrmejerier startsida

Styr- och reglertekniker, Burträsk Mejeri

Då en av våra medarbetare går vidare mot nya utmaningar söker vi nu en Styr-och reglertekniker till vår anläggning i Burträsk.

Burträsk mejeri

Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström.  Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Till Burträsk mejeri hör även ett Ostlager i Ånäset. Invid Burträsk mejeri finns Västerbottensost Besökscenter som är ett uppskattat turistmål sommartid.

Arbetet

Som styr- och reglertekniker hos oss arbetar du med felsökning i PLC-system och planerat underhåll samt mekaniska reparationer. Du initierar och genomför tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall. Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.

Vi erbjuder ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en avancerad teknologisk processindustri, med en hög automationsgrad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vilken det ingår beredskapstjänstgöring. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ofel

Sedan 2008 har vi infört Lean som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att motivera medarbetare till att ständigt utmana och förbättra vår verksamhet.  Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för teknik och mekanik, samt har goda kunskaper om processer. I din roll som styr- och reglertekniker ingår du i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner inom process. För att passa i rollen krävs att du är en problemlösare som gillar att arbeta självständigt och hantera många ärenden. Du har också lätt för att arbeta med andra personer och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar.

Du som söker har en utbildning som styr- och reglertekniker på gymnasienivå, samt påbyggnadskurser med liknande inriktning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustri, i första hand livsmedels- eller läkemedelsbranschen.

 Vad erbjuder vi dig?

Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Tore Nilsson, Produktionsledare, Underhåll & fastighet Burträsk

tore.nilsson@norrmejerier.se, tel. 090-18 47 12

Facklig representant:

Sandra Nylén, Livs tel. 090-18 47 06 

 Välkommen med din ansökan!

Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 25 februari 2020.

Sök tjänsten här!

Möt våra medarbetare

Norrmejerier har en filosofi som innebär att vi satsar på att låta våra medarbetare växa. Här kan du träffa några av medarbetarna som jobbar och samtidigt gör gott för Norrland. 

Läs mer