Till Norrmejerier startsida

Automationstekniker till Umeå mejeri

Vi söker dig som gillar teknik, mekanik och brinner för problemlösning!

Sök tjänsten här!

Mejeriet i Umeå kan liknas med fem olika mejerier i en anläggning. Det är den enda anläggningen i Sverige med så bred och omfattande produktion av olika mejeribaserade produkter. Bl.a. ett av Europas modernaste ostlager och anläggning för produktion av specialprodukter. Mejeriet har en mycket hög automatiserings- och mekaniseringsgrad och verksamheten utvecklas kontinuerligt.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Norrmejerier ingår automationsteknikerna i ett produktionsteam tillsammans med mekanikerna. Tillsammans ansvarar ni för planering, uppföljning och dokumentation av förebyggande underhåll i produktionsanläggningen. Dina dagar består av varierade uppdrag där du bl a hanterar felsökning, åtgärd, konstruktion och idrifttagning samt dokumentation och förebyggande underhåll av el- och instrumentinstallationer. Arbetet sker både enskilt och i team. Du har daglig kontakt med interna och externa kunder samt säljare och teknisk underhållspersonal hos våra leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering vid Umeå mejeri. Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning inom styr- och reglerteknik, el, automation eller annan utbildning som bedöms likvärdig samt några yrkesår med liknande arbetsuppgifter inom industrin. Vi ser gärna att du har kunskap i något av styrsystemen SIMATIC MANAGER, SIEMENS S7 eller WONDERWARE. Erfarenhet av arbete med starkström, motorer och frekvensdrift är meriterande, samt om du har erfarenhet av LEAN. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, organiserad, engagerad, ansvarstagande och besitter stor samarbetsförmåga. Vi ser även gärna att du är duktig på att prioritera och att bygga samt bibehålla personliga relationer.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta

Micael Abrahamsson, Produktionsledare Underhåll, tel. 090182827

Vad erbjuder vid dig?

Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö och satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med ett CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast 24 februari 2020.

Sök tjänsten här!

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott