Till Norrmejerier startsida

Semestervikariat inom Lincargo

Norrmejerier söker semestervikarie till Lincargos kyllager i Lycksele.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi söker nu semestervikarie till vårt kyllager i Lycksele. Arbetsuppgifterna på vårt kyllager handlar i huvudsak om att samdistribuera, plocka och rangera varor till våra kunder samt lasta fordon. Arbetet på lagret innebär även truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.

Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 8 veckor + upplärning under perioden juni-augusti.

Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Som person tror vi att du är noggrann, är självständig, har ansvarskänsla och är bra på att samarbeta. Meriterande är om du har C-kort med Ykb, arbetat på lager och har truckkort A + B samt om du har goda kunskaper om hygienregler.

Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och personligt brev senast den 28 februari 2021. Skicka gärna din ansökan så tidigt som möjligt då löpande urval sker.

Vad erbjuder vi dig?

Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Sök tjänsten här

Om arbetsgivaren - Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 422 lokala bönder varav 354 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 550 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

 

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott