Till Norrmejerier startsida

Sommarjobbare till kyllagret, Umeå mejeri

Är du en lagspelare som drivs av gemensamma mål? Är du intresserad av att arbeta fysiskt och trivs med ett strukturerat arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som drivs av gemensamma mål? Är du intresserad av att arbeta fysiskt och trivs med ett strukturerat arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till kraven. Vi söker nu semestervikarier inför sommaren med goda chanser till extrajobb även under våren.

Ansvarsområde

Arbetsuppgifterna på lagret handlar i huvudsak om att plocka och rangera varor till våra kunder samt truckkörning. Arbetet är fysiskt krävande och utförs i kyllager. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.

Arbetstider

Arbetet under sommaren pågår i ca 10-14 veckor under perioden maj-augusti, beroende på arbetsuppgift.

Kvalifikationer

Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat med truckkörning, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via våra annonser. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Norrmejerier

Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.
Vårt uppdrag är att skapa bra förutsättningar för en livskraftig mjölkproduktion i Norrland och tillgodose konsumenters och kunders önskemål om färska, lokalproducerade och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet.

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Sök jobbet här!

 

 

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott