Till Norrmejerier startsida

Underhållsmekaniker

Vi söker nu en underhållsmekaniker för ett vikariat till vår anläggning i Burträsk.

Sök tjänsten här!

Burträsk mejeri

Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström.  Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Till Burträsk mejeri hör även ett Ostlager i Ånäset. Invid Burträsk mejeri finns Västerbottensost Besökscenter som är ett uppskattat turistmål sommartid.

Arbetet

Som underhållsmekaniker hos oss arbetar du med felsökning och reparationer av maskiner och planerat underhåll på våra produktionsavdelningar. I tjänsten ingår det att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall. Vi erbjuder ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en avancerad teknologisk processindustri, med en hög automationsgrad. Tjänsten är ett vikariat på heltid, from Mars tom 15 November 2021, i vilken det ingår beredskapstjänstgöring. 

Ofel

Sedan 2008 har vi infört Lean som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att motivera medarbetare till att ständigt utmana och förbättra vår verksamhet.  Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för teknik och mekanik, samt har goda kunskaper om processer. I din roll som underhållsmekaniker ingår du i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner inom såväl process som lagring. För att passa i rollen krävs att du är en problemlösare som gillar att arbeta självständigt och hantera många ärenden. Du har också lätt för att arbeta med andra personer och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar.

Vi söker dig som har en mekanikerutbildning eller utbildning inom styr och reglerteknik. Gärna svetskunskaper samt påbyggnadskurser med liknande inriktning. Erfarenhet från processindustri samt livsmedelsindustrin är meriterande liksom dokumenterade elkunskaper. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Tore Nilsson, Produktionsledare, Underhåll & fastighet Burträsk

tore.nilsson@norrmejerier.se, tel. 090-18 47 12

Facklig representant:

Jonathan Varodell, Livs tel. 090- 18 47 06 Jonathan.Varodell@norrmejerier.se 

Välkommen med din ansökan! 

Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 11 April 2021. Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.

Sök tjänsten här!

Om arbetsgivaren - Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 410 lokala bönder varav 330 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 540 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott