Matyoghurten 10% 200g
        Norrmejeriers Matyoghurt är ett måste för dig som älskar att laga het och kryddig mat. Den är krämig och god att avnjutas som den är, gärna tillsammans med lite honung, och passar även utmärkt till matlagning och kalla såser eller dip. Matyoghurt balanserar och framhäver kryddstark mat men passar även till söta desserter. Gjord på 100% norrländsk mjölk från norrländska bönder.
        
          
          
            
              
                  - 
                        3,2 g Protein/100g 
- 
                        10 g Fett/100g 
- 
                        3,5 g Kolhydrat/100g 
- 
                        120 kCal Kalorier/100g 
 
           
          
            
              
                
                  | Näringsämne | Enhet | RDI | 
                
                
                    
                                              | Energi | 500kJ/120kcal |  | 
                    
                                            | Fett | 10 g |  | 
                    
                                            | varav mättat fett | 6,4 g |  | 
                    
                                            | Kolhydrat | 3,5 g |  | 
                    
                                            | varav sockerarter | 3,5 g |  | 
                    
                                            | Protein | 3,2 g |  | 
                    
                                            | Salt | 0,1 g |  | 
                
              
             
           
          
            
              
                
                
                  | Ingredienser | Högpastöriserad  norrländsk  grädde,  mjölkprotein  och  levande  yoghurtkultur. | 
                
                  | Storlek | 200 g | 
                
                  | Artikelnr | 1291 | 
                
                  | Produktgrupp | Matlagning, Yoghurt | 
                
                  | Förvaring | Kylvara, förvaras vid högst +8°C | 
                
                  | Frysbar | Nej | 
                
                  | Kokbar | Ja |