Till Norrmejerier startsida
Blårbar

Blåbär

Vår fantastiska blåbärsyoghurt är en riktig dröm. Den är krämig och helt slät och passar utmärkt till frukost, mellanmål eller en härlig smoothie. Precis som vår övriga fruktyoghurt är den en naturlig källa till protein, och rik på vitamin D, som vi här uppe i Norrland behöver lite extra av, speciellt under det mörka vinterhalvåret då det är extra svårt att tillgodogöra sig vitaminet.

Läs mer om produkten här
Hallon

Hallon

Önskas en fruktyoghurt med lägre fetthalt och lite mindre socker är vår fruktyoghurt med hallon ett perfekt val. Den är helt slät och innehåller 0,5% fett och trots en lägre sockerhalt full av smak. Precis som vår övriga fruktyoghurt är den en naturlig källa till protein, och dessutom är rik på vitamin D.

Läs mer om produkten här

Jordgubb - Laktosfri

Vår laktosfria fruktyoghurt med jordgubb är helt fri från laktos men precis lika god. Den har en fetthalt på 2,7%, mild och krämig och helt slät. Dessutom är den rik på protein och en källa till vitamin D. Njut med ditt favorittillbehör eller mixa till en härlig smoothie.

Läs mer om produkten här

Jordgubb Smultron

Vår smaskiga fruktyoghurt med jordgubbar och smultron innehåller extra mycket frukt och bitar av jordgubbar och smultron. Den har en fetthalt på 2,6 % och precis som vår övriga fruktyoghurt är den en naturlig källa till protein, och rik på
vitamin D.

Läs mer om produkten här

Persika Mango Passion

Vår smaskiga fruktyoghurt med persika, mango och passion är full av smak och innehåller härliga bitar av frukt. Den innehåller 2,6% fett och precis som vår övriga fruktyoghurt är den en naturlig källa till protein, och rik på vitamin D.

Läs mer om produkten här

Skogsbär - Laktosfri

Fruktyoghurt Skogsbär 2,6% - nykomling I Norrlands godaste yoghurtsortiment. Passar utmärkt för frukost, mellanmål, i en smoothie eller som en lätt yoghurtglass.

Läs mer om produkten här
Här kan du se hela vårt goda Yoghurtsortiment

Vi tar ansvar för Norrland!

Norrmejerier är en självklar del av Norrland. Vi tar ansvar för Norrlands framtid.

Läs mer om vårt Hållbarhetsarbete här