Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 bitar sprödbakad torsk eller 12 fiskpinnar
  • 1 rödlök
  • 4 tomater
  • 4 portionsbröd
  • 1 krispsallad
  • 2 dl Crème fraiche Mexikansk Chili
  • Norrmejerier Smör
  • Salt och malen vitpeppar

Gör så här

Stek fisken i smör i en stekpanna tills den fått fin färg på båda sidor. Salta och peppra. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Skär tomaterna i skivor. Dela bröden och lägg på salladsblad, fisk, rödlök och tomater. Peppra och toppa med en klick crème fraiche.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.