Till Norrmejerier startsida
Fullkornstrianglar med feta och spenat

Fullkornstrianglar med feta och spenat

Mängd: 16 stycken

4/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 100 g fetaost
  • en näve färsk bladspenat, hackad
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 dl Mini fraiche
  • salt och peppar
  • 4 skivor fullkornsbröd
  • 100 g rostade pinjenötter

Gör så här

Smula fetaosten och blanda med spenat, paprika och minifraiche. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Skär fullkornsbrödet i
trianglar. Lägg upp röran på trekanter av fullkornsbrödet. Toppa med pinjenötter och lite hackad paprika.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.