Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 rostbröd
  • 1 liter gula kantareller
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 dl Crème Fraiche Champinjon-Kantarell
  • salt och peppar

till dekoration:

  • 1 näve röda mangoldskott
  • persilja

Gör så här

Stek kantareller och lök i smör tills de fått fin färg och eventuell vätska kokat bort. Häll i crème fraichen och låt puttra ytterligare en liten stund, smaka av med salt och peppar. Rosta bröden och lägg på tallrikar. Fördela kantarellröran på bröden. Dekorera med mangoldskott och en kvist persilja.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.