Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 9 hg fläskfilé
  • 3 st kabanoss (korv)
  • 1 liten burk syltlök
  • 1 st röd paprika
  • 1 dl hackad ättiksgurka
  • 5 dl grädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk mejram
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Oliver

Gör så här

Putsa och skär filén i skivor. Skär korven i skivor och bryn. Tag upp korven och bryn filén i fettet. Krydda med mejram, salt och peppar, strö på mjölet. Tillsätt syltlöken, oliver, den hackade gurkan och paprikan. Slå på grädde och koka i 10 minuter. Smaka av med spadet från syltlök.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.