Till Norrmejerier startsida
Pasta med spenat, fetaost och rostade valnötter

Pasta med spenat, fetaost och rostade valnötter

Mängd: 4 portioner

4/5
(55 röster)

Ingredienser

  • 1 paket pasta, 500 g t ex fusilli
  • 1 dl valnötter
  • 200 g fetaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g färsk spenat eller ruccola
  • Malen svartpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Smula fetaosten. Häll av pastan i durkslag. Blanda med crème fraiche, fetaost och spenat eller ruccola. Strö över valnötterna och peppra.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.