Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 stor burk persikor med spad
  • 1 dl grädde
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 krm curry
  • 1 krm kryddpeppar
  • cayennepeppar (efter smak)

Gör så här

Dela kycklingen i bitar, stek i smör. Pressa vitlöken och krydda med kryddorna. Tillsätt buljongtärningarna, spadet av persikorna samt grädden och låt puttra ihop ca 20-30 min. (Krydda på efter smak samt tillsätt maizena om såsen känns för tunn). Servera i en form och dekorera med KALLA persikor. Råstekt potatis passar utmärkt till + ett gott mjukt bröd samt sallad.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.