Till Norrmejerier startsida
Rökt skinka i rullar med sallad och rädisor

Rökt skinka i rullar med sallad och rädisor

Hur enkelt som helst, men ändå en fin liten förrätt eller tilltugg före middagen. Om rädisorna är stora, så finhacka dem istället för att skära rundlar.

Mängd: 4 portioner

4/5
(10 röster)

Ingredienser

  • 16 skivor rökt skinka
  • 2 dl crème fraiche + peppar efter tycke och smak
  • 1 salladshuvud
  • 1 knippe rädisor
  • (16 tandpetare)

Gör så här

Skär rädisorna i tunna rundlar och blanda med crème fraiche. Lägg ett salladsblad och en klick röra på varje skinkskiva. Rulla ihop och fäst med en tandpetare.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.