Till Norrmejerier startsida
Tunnbrödsblöta

Tunnbrödsblöta

Mängd: Hur många du vill

4/5
(46 röster)

Ingredienser

  • ca 1 liter skinkspad eller buljong alt. mjölk med lite salt
  • Tunnbröd
  • Smör
  • Senap

Gör så här

Värm buljong eller mjölk och salt i en panna.
Lägg ner och blöt tunnbrödet.
Ta upp med en hålslev.
Lägg upp på en tallrik tillsammans med julskinka, en klick smör och senap.
Det går även att skala ex. några morötter och andra rotfrukter och skära i bitar som får koka i
vätskan och ätas som tillbehör.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.