Till Norrmejerier startsida
Fyllt bröd med gravlaxröra

Fyllt bröd med gravlaxröra

Mängd: 4 portioner

4/5
(44 röster)

Ingredienser

  • 100 g gravad lax
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1 1/2 msk osötad senap
  • 1/2 msk chilisås
  • 1 dl finhackad dill
  • 2 dl finhackad salladslök
  • 4 kakor mjukt tunnbröd

Gör så här

Finhacka laxen. Skala och hacka äggen. Blanda gräddfil, senap, chilisås och dill. Rör ner lax, ägg och lök. Låt mogna i kylen någon timme.
Fördela röran på bröden. Rulla ihop, vira med smörgåspapper som går att vika ner allt eftersom.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.