Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 mjöliga potatisar
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 2 msk lingonsylt
  • 2 morötter
  • 16 köttbullar (400g = ca 16st)
  • 4 tunnbröd
  • 1 krispsallad
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • salt
  • malen svartpeppar

Gör så här

Skala och koka potatisen. Blanda gräddfilen och lingonsylt. Skala och riv morötterna. Stek köttbullarna gyllene i smör i en stekpanna. Bred lite smör på tunnbröden. Mosa potatisen och fördela över bröden. Salta och peppra. Toppa med krispsallad, köttbullar, rivna morötter och gräddfilssås. Rulla ihop och servera. Tips! Det passar också bra att blanda gräddfilen med 4 msk chilisås.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.