Till Norrmejerier startsida
PaPardelle med krabba och chili

PaPardelle med krabba och chili

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 500 g papardelle eller annan pasta
  • 2 avokado
  • 2½ dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 burkar krabba á 170 g
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1-2 grön chili i tunna skivor
  • saft av ½ lime salt och nymalen vitpeppar
  • 4 msk hackad dill

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär avokadon i tärningar. Koka upp pastagrädden och blanda i krabbkött, vitlök och chili. Smaka av med lime, salt och peppar.Vänd i avokadon.Häll av pastan i durkslag och blanda sedan med krabbsåsen. Strö över hackad dill.


Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.