Mängd: 4 port
Picklad rödlök, 1-2-3- lag:
1. Sätt på ugnen i 200 °C.
2. Skala och tärna sötpotatisen. Lägg i en bunke, ringla över lite
olja och krydda med paprika pulver, lite chili, salt och peppar
efter smak. Alternativt använd en påse Tacokrydda
3. Lägg potatisen i en ugnsfast form och tillaga i ugnen i 10-15
minuter.
4. Hacka romansallad grovt och blanda med den färdiga
potatisen.
5. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem i vatten.
Torka av ärtorna med lite hushållspapper
6. Stek kikärterna i 1 1/2 msk olja. Tillsätt samma
kryddblandning som till sötpotatisen och rosta tills kikärterna
fått fin färg.
7. Grilla eller värm tortillan i en stekpanna. Lägg på kikärtor
och sötpotatisen, picklad lök. tunt skivad rädisa och lite hackad
koriander.
8. Toppa med Lätt Crème Fraiche Vitlök och pressa
över lite lime efter smak.