Till Norrmejerier startsida
Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni är stora pastarullar som man fyller med denna läckra kycklingröra. Lite lyxigare lasagne!

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(96 röster)

Ingredienser

  • 12 st Cannelloni
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 3 små paprikor i olika färger
  • 4 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingköttet i små tärningar. Skär paprika i tärningar. Stek löken mjuk i lite av smöret. Tillsätt paprika och kyckling och stek klart. Smaka av med salt och peppar. Fyll cannellonin med kycklingfräset och lägg dem på rad i en ugnsfast smörd form. Blanda pastagrädde med mjölk och häll över cannellonin. Strö över osten och gratinera ca 40 minuter.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.