Till Norrmejerier startsida
Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni är stora pastarullar som man fyller med denna läckra kycklingröra. Lite lyxigare lasagne!

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(81 röster)

Ingredienser

  • 12 st Cannelloni
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 3 små paprikor i olika färger
  • 4 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingköttet i små tärningar. Skär paprika i tärningar. Stek löken mjuk i lite av smöret. Tillsätt paprika och kyckling och stek klart. Smaka av med salt och peppar. Fyll cannellonin med kycklingfräset och lägg dem på rad i en ugnsfast smörd form. Blanda pastagrädde med mjölk och häll över cannellonin. Strö över osten och gratinera ca 40 minuter.