Till Norrmejerier startsida
Fläskkotlett med valnötter och ädelostpasta

Fläskkotlett med valnötter och ädelostpasta

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(10 röster)

Ingredienser

  • 4 fläskkotletter
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 40 g valnötter
  • 4 portioner pastafjärilar
  • 2,5 dl Norrmejerier Matlagningsgrädde
  • 50 g ädelost
  • salt och peppar

Gör så här

Stek kotletterna långsamt i smör några minuter på varje sida. Låt nötterna steka med en stund. Koka under tiden pastan. Slå av vattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen. Gaffelmosa osten. Rör ner grädde och ost i pastan och låt koka en minut. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med morotsstavar.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.