Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 150 g gravlax
  • 2 saltgurkor
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche
  • peppar
  • 4 msk löjrom
  • 8 dillkvistar

Gör så här

Skär gravlaxen i små kuber. Skär gurkan i små bitar. Blanda gravlax, saltgurka, hälften av löken och crème fraiche. Peppra. Lägg en klick fyllning på tunnbröden. Toppa med löjrom, lite rödlök och dill.

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.