Till Norrmejerier startsida
Hallonvåfflor med vaniljvisp

Hallonvåfflor med vaniljvisp

Mängd: 4 portioner

5/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 1 grundsats våfflor
  • 2 dl Norrmejerier Vaniljvisp
  • 200 g färska eller styckfrysta hallon
  • citronmeliss

Gör så här

Vispa vaniljvispen och ställ i kylen. Servera våfflorna med hallon och vaniljvisp. Dekorera med citronmeliss.


En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.