Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 100 g mörk blockchoklad
  • 2 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 6 droppar pepparmyntaolja
  • 2½ dl Norrmejerier Vispgrädde
  • till servering
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 tsk malen kanel

Gör så här

Smält chokladen och låt svalna något. Rör ner äggulorna en i taget. Rör ner florsocker och oljan. Vispa grädden lätt och rör ner den i chokladen till en jämn smet. Fördela moussen i portionsformar och ställ in i kylen.
Vispa grädden och spritsa lite grädde på toppen av varje chokladmousse. Pudra över lite kanel och servera.




En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.