Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 msk ströbröd
  • 4 msk Norrmejerier Mjölk
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 1 dl kantareller (färska eller konserverade, kan uteslutas om så önskas)
  • 300 g nötfärs
  • 300 g viltfärs (går att ersätta med annan färs)
  • ½ finhackad gul lök
  • ½ msk salt (eller efter smak)
  • ½ msk svartpeppar (eller efter smak)
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 2 msk rapsolja

Gör så här

Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla ca 10 minuter. Dela och fräs kantarellerna i smör tills de är gyllenbruna. Blanda ströbröd/mjölk och kantareller med övriga ingredienser, forma till fyra stora biffar (eller om du föredrar mindre biffar, gör åtta små) och stek i olja och smör.