Till Norrmejerier startsida
Potatissallad med rädisor, gräslök och chèvre

Potatissallad med rädisor, gräslök och chèvre

En lika lättlagad som god potatissallad. Perfekt såväl till lax som till grillat kött.

Mängd: 4 portioner

4/5
(21 röster)

Annons

Ingredienser

  • 1 kg fast potatis
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 200 g chèvre
  • 1 knippe rädisor
  • 1 knippe gräslök
  • salt och peppar

Gör så här

Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den känns färdig med en provsticka. Skala och skär i mindre bitar. Mosa osten i en skål och blanda i gräddfilen. Skär rädisor i klyftor och gräslöken i tunna ringar. Blanda potatisen med gräddfilssåsen, rädisor och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Garnera gärna med rädisa, solrosskott och lite gräslök.

Andra gillade även:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.