Till Norrmejerier startsida
Potatissallad med rädisor, gräslök och chèvre

Potatissallad med rädisor, gräslök och chèvre

En lika lättlagad som god potatissallad. Perfekt såväl till lax som till grillat kött.

Mängd: 4 portioner

4/5
(18 röster)

Ingredienser

  • 1 kg fast potatis
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 200 g chèvre
  • 1 knippe rädisor
  • 1 knippe gräslök
  • salt och peppar

Gör så här

Koka potatisen i lättsaltat vatten tills den känns färdig med en provsticka. Skala och skär i mindre bitar. Mosa osten i en skål och blanda i gräddfilen. Skär rädisor i klyftor och gräslöken i tunna ringar. Blanda potatisen med gräddfilssåsen, rädisor och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Garnera gärna med rädisa, solrosskott och lite gräslök.

Andra gillade även: