Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1/2 krm saffran
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 2 krm italiensk salladskrydda
  • 1 msk finhackad purjolök

Gör så här

Blanda gräddfilen med kryddorna. Rör ner purjolöken. Ställ kallt och låt mogna. Passar utmärkt till fisk men också till skaldjur, kyckling och grönsaker.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.