Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1/4 savoykål eller några blad grönkål
  • 0,5-1 rödlök, hackad
  • ca 0,5 dl varmrökt sidfläsk i små bitar
  • ca 1 dl riven Västerbottensost
  • 1-2 dl Créme Fraiche
  • salt och peppar

Gör så här

Skölj och skär savoykål och purjolök i bitar.
Förväll kålen i lätt saltat vatten under några minuter.
Häll över kallt vatten så att kålen kyls ner och låt rinna av i durkslag.
Knaperstek sidfläsket.
Blanda alla ingredienserna och smaka av.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.