Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 urvattnade saltsillfiléer
  • 5 dl tärnade inlagda rödbetor
  • 1 dl tärnad saltgurka
  • 2 tärnade kokta potatisar
  • 2 dl tärnade äpplen
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1-1 1/2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde, hårt vispad
  • TILL GARNERING
  • 3 hårdkokta ägg

Gör så här

Skär sillen i små tärningar. Blanda samman alla ingredienser utom grädden. Låt stå kallt ett par timmar. Tillsätt grädden. Packa blandningen i en skål. Ställ den kallt minst 1 tim innan servering. Stjälp upp sillsalladen på ett fat och garnera med äggklyftor.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.