Till Norrmejerier startsida
Svensk triffle

Svensk triffle

Alla engelska ungars favoritdessert. Sockerkaka, bär eller frukt och deras älskade custard, det vill säga vaniljsås. Här gör vi den på Vaniljvisp. Supergott och superenkelt.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 4 skivor sockerkaka eller muffins
  • 200 g frysta hallon, tinade
  • 2 1/2 dl Norrmejerier Vaniljvisp

Gör så här

Vispa vaniljsåsen krämig. Varva tunna skivor av sockerkaka, bär och vaniljvisp. Servera gärna i små glas.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.