Till Norrmejerier startsida
Varma daimbananer med vispgrädde

Varma daimbananer med vispgrädde

Mängd: 4 portioner

4/5
(15 röster)

Ingredienser

  • 4 bananer
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • en dubbeldaim
  • glass eller Norrmejerier Vispgrädde till servering

Gör så här

Skala bananerna. Smält smör i en stekpanna och stek bananerna ett par minuter på varje sida. Ta ur bananerna, sänk värmen och häll på grädden, samt en smulad daim. Låt detta långsamt smälta ihop på låg värme i pannan. När daimen smält är såsen klar. Servera de varma bananerna med daimsåsen, extra krossad daim samt glass eller iskall lättvispad grädde.

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.