Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 500 g papardelle
  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liter färska trattkantareller eller gula kantareller
  • 2 msk Norrmejerier Smör till stekning
  • 2½ dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl riven Västerbottensost®
  • färsk eller torkad oregano
  • salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Finhacka lök och vitlök. Fräs den mjuk i lite smör. Tillsätt svamp och stek tills vätskan kokat ner. Häll på grädde och låt puttra en stund. Smaka av med salt och peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan i durk-slag och blanda med svampsåsen. Strö över oregano och riven ost. Toppa med nymalen svartpeppar.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.