Till Norrmejerier startsida
Ansjovisquiche

Ansjovisquiche

Mängd: Lagom till 4 småätare

3,5/5
(5 röster)

Ingredienser

  • Smördeg
  • 1 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1,5 dl Västerbottensost, riven
  • 1 dl salladslök, hackad
  • Anjovisfiléer, salt och peppar efter smak

Gör så här

1. Fodra fyra småformar med smördeg.

2. Rör ihop 1 dl Norrmejerier gräddfil med 2 ägg,
1,5 dl Västerbottensost, 1 dl salladslök
plus filéer efter smak. Peppar och salt.
Fyll formarna med röran.

3. In i ugn en kvart, 200oC. God både
kall och varm!

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.