Till Norrmejerier startsida
Bakad potatis med kycklingfyllning

Bakad potatis med kycklingfyllning

Detta är så mumsigt, att det är bäst du gör en dubbel sats.

Mängd: 1 portion

4/5
(17 röster)

Ingredienser

  • 1 bakpotatis
  • 1 grillad kycklingklubba
  • 1 tomat
  • en bit gurka
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk ketchup
  • salt och peppar

Gör så här

Baka potatisen i ugn, 200° i 1 timme, eller 6-8 minuter i mikro. Rensa och tärna köttet från kycklingen. Skär tomat och gurka i små tärningar. Finhacka löken. Blanda alltsammans med crème fraiche och ketchup. Krydda med salt och peppar. Servera röran kall i den varma potatisen.




En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.