Till Norrmejerier startsida
Grekisk potatissallad

Grekisk potatissallad

Oliver, kapris och rödlök ger karaktär till sommarens godaste potatissallad.

Mängd: 4 portioner

4/5
(39 röster)

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis, gärna mandel
  • 2 dl crème fraiche Vitlök
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 ask minitomater
  • kapris
  • 1 rödlök
  • ruccola
  • nymald svartpeppar

Gör så här

Koka potatisen med skal. Skala och skär den i mindre bitar. Häll crème fraiche över den ljumma potatisen. Blanda potatisen med rödlök i skivor, tomathalvor, oli­ver och kapris. Vid servering, lägg upp på ruccolablad. Krydda rejält med svartpeppar.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.