Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 bunt sparris
  • ca 500 g valfri pasta
  • 2 dl pistaschnötter
  • 1 kruka basilika
  • 4 dl Norrmejerier Crème Fraiche Fetaost-Soltorkade Tomater
  • salt och peppar

Gör så här

Ansa sparrisen, skär av topparna och skär resten av stjälken i korta stavar. Koka ca 2 minuter i lättsaltat vatten. Koka pastan. Hacka pistaschnötterna grovt. Plocka basilikabladen från stjälkarna. Värm crème fraichen i en stor kastrull och vänd ner pasta och sparris. Lägg upp i en skål och toppa med pistaschnötter och basilika. Peppra.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.