Till Norrmejerier startsida
Kantarellfylld omelett med Västerbottensost

Kantarellfylld omelett med Västerbottensost

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(7 röster)

Ingredienser

  • 1 liten gul lök, hackad
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 5 dl gula kantareller eller annan svamp
  • 150 g rökt skinka i strimlor
  • 6 ägg
  • ¾ msk Norrmejerier Mjölk 3%
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • 1 msk hackad persilja
  • salt och peppar

Gör så här

Fräs löken i smör utan att den tar färg. Tillsätt svampen och stek i några minuter. Lägg i skinkan. Vispa samman ägg, mjölk, ost, salt och peppar. Häll äggblandningen över svampen.
Lyft smeten lite med en gaffel så att omeletten gräddas fortare. Strö över persilja.