Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 800 g fast potatis
  • 250 g förvälld spenat
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Skala och skiva
potatisen tunt. Varva potatis och
spenat i små ugnsfasta formar. Koka
upp grädde, pressa i vitlök, salta och peppra. Häll den heta grädden över
potatisen. Strö över lite ost och
gratinera i ca 30 minuter eller tills
potatisen blivit mjuk och fått fin färg.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.