Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 röda paprikor
  • 8 mjöliga potatisar
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 dl Norrmejerier Crème Fraiche Mexikansk Chili
  • 4 skivor entrecôte
  • salt och peppar
  • 100 g ruccola

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Dela paprikorna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ca 20 minuter tills de är mjuka och har fått lite färg. Låt svalna.
Skrubba potatisen och baka ca 40 minuter eller tills de är helt mjuka. Dra skalen av paprikorna. Kör paprikorna i mixer till en puré och blanda med rökt paprikapulver och crème fraiche till en salsa. Grilla entrecôten på utegrillen eller i en grillpanna. Salta och peppra. Servera entrecôten med ruccola, paprikasalsan, bakad potatis och olika smaksatta crème fraiche som tillbehör.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.