Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 20 släta små bullar (se separat recept)
  • 200 g mandelmassa
  • 1 msk Norrmejerier Mjölk
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 dl hjortronmylta (sylt)
  • 1 msk florsocker

till dekoration: några hjortron, citronmeliss

Gör så här

Skär av ett lock på varje bulle och gröp ur lite av innehållet. Blanda det med mandelmassa och mjölk. Vispa grädden lätt och blanda med hjortronmyltan. Fyll bullarna med mandelmassa och spritsa eller skeda på grädden. Lägg på locken och sikta över florsocker.
Dekorera gärna med hjortron och citronmeliss.

Tips:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.