Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad, helst 70% kakaohalt
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk Norrmejerier Smör, rumstempererat
  • 2 msk mörk rom (kan uteslutas)
  • kakao att rulla tryffeln i

Gör så här

Hacka chokladen. Koka upp grädden och drag den av värmen. Tillsätt choklad, smör och rom. Rör det hela slätt. Låt massan stelna ett par timmar i kylen. Rulla runda kulor och rulla dem i kakao. Förvara svalt.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.