Till Norrmejerier startsida
Senapssvängd brysselkål

Senapssvängd brysselkål

Mängd: 4 portioner

4/5
(5 röster)

Ingredienser

  • 500 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2 tsk senap
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Dela brysselkålen om huvudena är stora. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten 5-10 min.
Blanda grädde och senap.Koka ihop något. Smaksätt med salt och peppar. Lägg i kålen och koka ytterligare någon minut.
Servera som grönsak till skinka, korv eller köttbullar

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.