Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill, á 200 g
  • 1 knippa slätbladig persilja
  • 1 knippa gräslök
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • riven färsk pepparrot

Garnering:

  • kokta ägg, färska eller inlagda rödbetor, kapris

Gör så här

Låt sillen rinna av. Skär den i bitar. Hacka samman persilja och gräslök. Blanda med gräddfilen. Smaksätt med pepparrot. Varva sill och sås i en skål. Låt stå och dra i kylen ett par timmar.
Garnera sillen med äggklyftor, skivade rödbetor och kapris. Servera färsk potatis till.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.