Till Norrmejerier startsida
Ungersk Gulasch på lövbiff

Ungersk Gulasch på lövbiff

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(35 röster)

Ingredienser

  • 300 g lövbiff, strimlad
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 2 gula lökar i skivor
  • 1 gul paprika, strimlad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 2 dl crème fraiche, Mexican-Chili
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

Stek köttet i smör på hög värme hastigt i en stekpanna. Ta upp köttet. Stek lök och nästan all paprika. Häll i buljongen tillsammans med köttet och låt småputtra i 5 minuter. Lägg i crème fraiche, salt, peppar och låt det fortsätta småputtra i 5 minuter.
Toppa med paprika och servera med pressad potatis eller ris.