Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 1 polkagrisstång (eller ca 50 g polkakarameller)

Gör så här

Dela chokladen i mindre bitar. Koka upp grädde och smör. Häll den heta gräddblandningen över chokladen och låt den smälta under omrörning. Låt svalna i kyl ca 3 timmar. Rulla chokladsmeten till små bollar. Stöt polkagrisen grovt i en mortel. Rulla tryfflarna i polkasmul. Förvara svalt.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.